Time Flies

Hei på dere, da var det lørdag allerede. Jeg er ganske sikker på at denne uken har vært en av de raskeste i hele mitt liv. Det føles ut som om den bare har flydd forbi! Eller har jeg bare drømt meg bort et par timer? Det er fortsatt mandag ikkesant? Det kan ikke være slutten på uken allerede?  

Photo-28.11.15-10-11-51

 

Men seriøst, jeg har virkelig ikke hatt styr på dagene denne uken. Nå som jeg har ferie har det liksom ikke så mye å si om det er mandag eller onsdag. Noe som igrun er veldig deilig! Jeg har det så bra akkurat nå, og jeg kunne ikke drømt om et bedre sted og bo! Om bare to dager trer vi inn i desember, noe som føles helt fjernt for min del. Her begynner nemlig tempraturen å ligee stabilt på rundt 32-37 grader, så ja, jeg føler virkelig ikke på meg at det snart er jul! 

Photo-28.11

 

I dag da jeg våknet følte jeg for litt frukt til frokost, så da ble det et par appelsiner og litt jordbær. Nam! Jeg var å handlet litt frukt og grønnsaker i går på en butikk jeg fant for et par uker siden. Det er et frukt og grønnsaks outlet, hvilket betyr at de alltid har frukt og grønt til en billig penge. I går kjøpte jeg bananer, en ananas, 3 kilo appelsiner, 10 kilo nektariner, dadler, jordbær og masse grønnsaker for bare 30 dollar. 30 dollar er omtrent 200kr, så dere kan tror jeg var fornøyd!

Photo-289.11

 

I skrivende stund sitter jeg sammen med Marius på skolen og jobber med litt småting mens han jobber med litt musikk. Det var litt overskyet i dag, så da var det like greit å få unnagjort litt ting som måtte gjøres. Senere i dag tenkte vi å ta en tur på kino for å se den nye Hunger Games filmen. Er det noen av dere som har sett den allerede? Jeg gleder meg ihvertfall veldig! Ønsker dere alle en fin lørdag ♥

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits