Sunset
Dress_For Love And Lemons


Hei på dere! I skrivende stund sitter jeg i sofaen med beina på bordet, mett og god. Denne dagen har gått med til trening, matvarehandling, og en liten photoshoot på stranden sammen med min svenske venninne Amanda.De siste dagene har det begynt å bli skikkelig varmt! Rart å tenke på at det har kommet snø hjemme i Norge. Jeg syns egentlig at det er veldig rart å tenke på at vi er i desember allerede, hvertfall med tanke på at det fortsatt føles ut som at det er juni her.

...

 

På søndag var vi en stor gjeng som dro til et sted som heter Beechmont. Blake er derfra, og han tok oss med til et fantastisk fint fossefall. Vi tilbringte hele dagen der, badet og koste oss. Vi hoppe til og med! Og det var hvertfall seks meter ned. Jeg filmet og tok en del bilder, så forhåpentligvis får jeg de opp på bloggen i løpet av de nærmeste dagene. Nå skal jeg hvert øyeblikk hoppe til sengs, vi snakkes!

2 kommentarer

pappasdatter

25.11.2015 kl.22:57

du er den peneste i hele verden

KAJA HØGLUND

25.11.2015 kl.23:37

pappasdatter: Du er best <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits