Farmers Marked
FRESHLY SQUEEZED CANE SUGAR JUICE.

Hei på dere, og god morgen til dere som akkurat har våknet ♥ Denne lørdagen startet jeg med å møte Nicole og Summer på farmers markedet i Burleigh. Markedet er hver lørdag og jeg har hatt så lyst til å dra dit helt siden jeg flyttet ned til Gold Coast, men så har det aldri blitt noe av. Det var kjempe koselig å endelig få dratt dit, og det var mye større enn hva jeg forventet! Jeg har lenge hatt lyst til å smake sugar cane juice også, og i dag fikk jeg endelig gjort det! Suger cane juice er som navnet tilsier laget av sugar cane, altså sukkerrør. Selvom man kanskje ikke forbinder sukker med god helse, er sugar cane juice kjempe sunt! Sugar cane gir deg blant annet masse energi og inneholder mye kalsium, magnesium, kalium , jern og mangan - noe som gjør at suger cane juice regnes som alkalisk. Alkalisk mat er veldig viktig for å forebygge sykdommer som blant annet kreft, så jeg drikker gjerne ett glass sugar cane juice om dagen! Det smakte utrolig søtt, nesten litt for søtt. Så da jeg kom hjem blandet jeg det litt ut med vann, og da smakte det mye bedere! 

Vi var på markedet i flere timer, og før jeg tok turen hjem, dro jeg og Nicole en tur på stranden. Vi kuttet opp litt ananas, og satt der en liten time eller to. Det var så deilig å bare sitte der og snakke om alt og ingenting. I morgen skal vi alle møtes og dra på piknik. Det blir så koselig! Jeg håper bare på fint vært! 

x
Kaja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits