Finally!

Vannmelon til frokost, lunsj og middag? Oh, yes! Nå overdrev jeg kanskje en liten smule, men endelig er vannmelonene å skimte i butikkene igjen! Jeg er ganske sikker på at jeg er over gjennomsnittet glad i frukt, så selvom jeg ikke hadde mye plass igjen i sekken min da jeg var å handlet i går, måtte jeg kjøpe med meg en hel vannmelon hjem. Jeg gikk både frem og tilbake til butikken, noe som tar rundt en halvtime hver vei. Dere kan tro jeg var øm i skulderene da jeg kom hjem? Jeg hadde nemlig ikke bare en hel vannmelon i sekken. Nei, jeg hadde et par kilo søtpoteter og et par kilo frossne grønnsaker også jeg! Det var flere som stoppet og lo litt av meg, så jeg følte meg ikke akkurat så veldig smart der jeg gikk, haha. Men, men, hva gjør man vel ikke for å spise sunt? :-) 

Dagen i dag skal brukes på å få gjort ferdig alt jeg har igjen av innleveringer. På torsdag har jeg min aller siste dag på skolen for dette semesteret, noe som egentlig kjennes litt merkelig. Jeg føler at dagene bare flyr forbi her nede, og at dette semesteret startet i forrige uke.. Men det skal bli deilig! Nå er det jo ikke lenge til jeg skal hjem på besøk i Norge heller, noe jeg gleder meg veldig til! Det skal bli så godt å se alle nære og kjære igjen :-) 

 

2 kommentarer

pappasdatter

26.10.2015 kl.10:20

Elsker smilet ditt og elsker at du snart kommer hjem!!! <3

KAJA HØGLUND

26.10.2015 kl.10:32

pappasdatter: Du er herlig! <3 Gleder meg til å se deg!!

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits