The Awesomeness of Social Media

YES, IT'S VEGAN (EVEN THE CAKE!!)

Nå sitter jeg mett og god i sofaen etter en av de beste kveldene jeg har hatt på lenge! Denne kvelden startet med at jeg møtte en venninne fra instagram (ja, dere leste riktig) og hennes venninne Sophie. Steph er egentlig fra Canada, men for øyeblikket reiser hun rundt i Australia. Jeg har fulgt Steph på instagram lenge, og endelig fikk jeg sjansen til å bli kjent med henne. Rart det der med social media, men jeg elsker at man så enkelt kan connecte med mennesker fra hele verden som har de samme interessene som deg! Vi bestemte oss for å spise middag på en vegansk restaurant her i Gold Coast som heter 'The Cardamom Pod'. Maten var helt fantastisk, og kaken jeg bestillte var helt AMAZING! Sjokoladekrem, peanutkrem og peanutfudge, trenger jeg si mer? NAM!

Mens vi satt og spiste skjedde det noe litt morsomt. Plutselig kom det nemlig en gutt og et par jenter bort til oss. En av jentene hadde kjent igjen Steph fra Instagram og inviterte oss derfor bort til dem for å snakke litt og bli kjent. Jeg elsker når folk tørr å ta initiativ til sånt! Det endte med at vi ble sittende å snakke i flere timer om alt mellom himmel og jord, helt til restauranten stengte og vi pent ble bedt om å gå, haha. Denne kvelden tror jeg at jeg kommer til å huske for alltid, og jeg gleder meg til å se de fantastiske menneskene jeg ble kjent med igjen snart :-) 

 

 

2 kommentarer

Therese Mahle Karlstrøm

25.10.2015 kl.14:25

Åh, nam det så kjempegodt ut! Helt enig, så gøy med slike "tilfeldigheter" og at folk tør å ta initiativ! :)

pappasdatter

25.10.2015 kl.15:04

Haha, åå så gøy :D ikke akkurat sånn det er i Norge, dessverre

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits