UKEN SOM GIKK #3

Ukens motivasjon: Ukens motivasjon denne uken har vært faktumet om at jeg snart ikke har mer skole dette semesteret, og at det ikke er lenge til jeg skal hjem til Norge. Jeg gleder meg vanvittig mye!

Ukens høydepunkt: Denne uken har vært veldig fin! Vi har så og si bare hatt strålende sol. Noe som betyr at jeg har ligget en del på stranden, badet og kost meg. Tror det må være det beste med denne uken. 

Ukens kjiping: Tja, si det?
 

Ukens beste film: Vi hadde en liten filmkveld i stua i går, og da så vi SPY. Den var utrolig morsom og anbefales på det sterkeste!

Ukens sang: Marius har sluppet ny sang denne uken, og jeg klarer ikke slutte å høre på den!


Ukens latter:
 Hm, dette punktet syns jeg alltid at det er så vanskelig å svare på, for jeg ler jo heletiden! Men kanskje jeg lo aller mest på fredag kveld. Da satt nemelig Blake, Marius og jeg ute på balkongen, og da er det alltid mye morsomt og teit som blir sagt! 

Ukens beste innkjøp: Denne uken har jeg ikke kjøpt en eneste ting, og er egentlig ganske fornøyd med det! :-)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits