LACE

11:10am - God morgen fra Australia! Jeg har akkurat stått opp, og i skrivende stund sitter jeg ute på balkongen sammen med Marius og bare slapper av. I går var vi en liten tur i Coolangatta på kvelden. Marius skulle nemlig spille konsert sammen med et lite band. De var kjempe flinke og det var veldig gøy å se at de fikk så bra respons! Senere på kvelden ble Blake med hjem til oss, og vi ble sittende på balkongen å snakke i timesvis - noe som forklarer hvorfor vi våknet såpass sent. I dag har jeg ikke så alt for mye på agendaen, forutenom at jeg skal opp på skolen litt senere i dag og jobbe litt. 

Hva syns dere forresten om bildene? Jeg fikk hjelp av Jasmin til å ta noen bilder i går, og jeg syns egentlig at de ble veldig fine. Kjolen min er fra For Love and Lemons hvis noen lurte :-) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits