UKEN SOM GIKK #2

Ukens motivasjon: Det fine været slutter ikke å motivere meg med det første. Ingenting er bedere enn å komme seg ut og bevege seg når solen skinner. Jeg har knapt klart å sitte inne i det heletatt den siste uken!

Ukens høydepunkt: Det tror jeg må bli da Marius, Blake og jeg tok med oss hundene til Blake og lekte med dem på stranden. Det var så koselig! Vi må bli flinkere til å gjøre det oftere syns jeg.Ukens kjiping: Denne uken har det ikke vært noen kjipinger egentlig, ihvertfall ikke som jeg kan komme på. Jeg har det egentlig stort sett veldig greit her nede :-) 

Ukens beste film: I uken som var tok jeg en tur på kino sammen med noen andre nordmenn her nede, og vi så 'The Intern'. Det var tidenes søteste film, og jeg fikk skikkelig godfølelse av å se på den. Så ja, den anbefales på det sterkeste!Ukens sang: Hm, denne kanskje? https://soundcloud.com/bergsofficial/ryan-stapleton-vibrate-your-body-bergs-remix

Ukens latter: Gud, si det? Jeg har hatt det så gøy denne uken at jeg ikke helt klarer å sette fingeren på hvilket av øyeblikkene som var det morsomste.

Ukens beste innkjøp: Jeg kjøpte en kasse med 18kg søtpoteter, teller det? Hehe.

 

 

2 kommentarer

pappasdatter

13.10.2015 kl.12:23

Glad du ikke har noen kjipinger!! :D men jeg har en, savnet av deg <3 teller ned til du kommer hjem

KAJA HØGLUND

16.10.2015 kl.09:31

pappasdatter: Åh, teller ned hver dag til jeg ser deg og! <3

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits