MINE FAVORITTER

Jeg kan ikke huske første gang jeg klikket meg inn på en blogg, men det jeg vet med sikkerthet er at det begynner å bli veldig mange år siden! Opp igjennom tiden har jeg hatt mange forskjellige favoritter, mens andre har jeg fulgt helt fra starten. I dette innlegget tenkte jeg å dele mine absolutt favoritt-bloggere med dere. Noen av bloggene leser dere kanskje allerede fra før, mens andre er kanskje helt ukjente. Jeg elsker å lese blogger, så kommenter gjerne hvem som er dine favoritter!

Eirin Kristiansen - eirinkristiansen.noBloggen til Eirin har jeg fulgt helt siden hun startet å blogge, og jeg må si at det har vært utrolig gøy å se hvordan bloggen hennes har vokst! Hun skriver om alt fra helse til mote, noe som treffer meg midt i blinken!

Annette Haga - nettenestea.comBloggen til Annette er den jeg klikker innom om jeg trenger litt inspirasjon i klesveien. Å ha en garderobe som henne er høyt oppe på ønskelisten min for å si det sånn! I tillegg ser hun alltid super flott ut.

Kristine Ullebö - krisssy.blogg.no

Bloggen til Kristine har jeg også fulgt helt siden hun startet å blogge. Jeg syns at hun er veldig flink til å skrive, og det er noe som gjør at jeg alltid klikker meg innom bloggen hennes. Bloggen hennes er veldig variert, og hun virker som en super søt jente!

 

Anniken Englund Jørgensen - annijor.noBloggen til Anniken har jeg lest i et par år nå. Jeg elsker at hun bare er seg selv og skriver akkurat hva hun mener. I tillegg har hun super fine klær og tar veldig fine bilder! 

 

Cathrine Heienberg - cathinthecity.comCathrine sin blogg var vel en av de aller første jeg begynte å lese fast. Jeg husker godt da hun befant seg i New York, og jeg var så missunnelig! Cathrine har virkelig stått på og jobbet har igjennom årene. Hun har faktisk akkurat gitt ut sin første bok, og den gleder jeg meg veldig til å lese!

 

Angelica Blick - angelicablick.comIngen, jeg mener INGEN har finere bilder enn Angelica! Trenger jeg bildeinspirasjon er bloggen henns første stopp. Kvaliteten på bildene hennes er virkelig helt på topp, i tillegg ser hun smashing ut og har så mange fine klær.

 

Kenza Zouiten - kenzas.seKenza sin blogg var også en av de aller første bloggene jeg begynte å følge fast. Jeg lurer virkelig på hvor stort klesskap denne jenta har, og jeg skulle gjerne tatt en titt inni det! Kenza er utrolig flink med klær og jeg liker så og si alltid hva hun har på seg. 

Leser dere noen av de samme bloggene? 

 

Én kommentar

Sofie

08.10.2015 kl.16:30

er innom noen av dem :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits