MUSIC FOR RUNNING

Å ha god musikk på øret når man løper er et must for meg! Jeg er veldig lat når det gjelder å lete etter musikk selv. Heldigvis har jeg Marius som er over middels interessert, og alltid finner noe nytt og bra! Ved å følge han på Soundcloud finner jeg mange utrolig bra sanger, og for øyeblikket er dette mine favorittsanger:


Når jeg løper klarer jeg virkelig ikke å høre på for rask musikk. Det gjør meg nemelig super stresset! Er det flere som har det sånn? Disse sangene er relativt rolige og veldig harmoniske, noe som passer meg perfekt! Om noen trenger litt inspirasjon på musikkfronten, anbefaler jeg at dere følger Marius på Soundcloud dere også. Han er nemlig ikke bare flink til å finne musikk, men han lager også utrolig mye bra selv! 

 

CHECK HIM OUT HERE

 

Én kommentar

Znippen.no

08.10.2015 kl.23:19

Selv liker jeg det best med litt tempo når jeg er ute og beveger meg, men jeg digger roligere sanger når jeg slapper av for å høre på musikk, så jeg skal definitivt høre mer på disse :D takk for tips! Hadde forresten satt uendelig masse pris på om du tok en tur innom bloggen min og følgte den :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits