MÅL FOR UKEN

Det å planlegge og sette mål for uken er helt essensielt for meg. Om jeg ikke har noen plan for hvordan uken skal se ut, blir den fort veldig ustrukturert. Ofte resulterer det i en lite effektiv uke, noe som er lite gunstig når man har mye på agendaen. Nå fremover tenkte jeg å skrive en fast spalte hver mandag hvor jeg deler målene jeg har satt meg for den kommende uken. Ved å ha en fast spalte den første dagen i uken, blir jeg rett og slett nødt til å planlegge og sette mål for den kommende uken. Ofte kan det gå helt onsdag før jeg planlegger uken, og da har jeg jo allerede kastet bort mye tid. Forhåpentligvis kan kanskje noen av målene mine være til inspirasjon for dere også, og da blir det en vinn-vinn situasjon for oss alle. Så da har jeg egentlig bare en liten ting å si og det er; let's get into it!

 MINE MÅL FOR DENNE UKEN:

 

1. Bli ferdig med en av to foroinnleveringer. Det hadde vært veldig deilig å fått ferdig minst en av dem, slik at jeg kan fokusere hundere prosent på den siste innleveringen neste uke.

2. Gjøre ferdig animasjoninnleveringen min. Denne skal egentlig ikke være ferdig før i slutten av måneden, men det hadde vært utrolig deilig å få den gjort denne uken slik at jeg kan øve til eksamen neste uke.

3. Løpe minst fem turer. Jeg er som sagt veldig glad i og løpe, og jeg tror egentlig ikke at dette målet kommer til å bli så vanskelig å gjennomføre. Alikevel syns jeg at det var deilig å skrive det opp her.

4. Trene styrke minst to ganger. Jeg elsker å løpe, styrke derimot syns jeg at er det kjedeligste på denne jord. Eller, det går veldig i perioder hvor godt jeg liker det, men akkurat nå er jeg ikke så veldig glad i det. Det å trene innendørs er så utrolig kjedelig når jeg helst vil være ute å løpe i sola. Derfor tenkte jeg å legge disse øktene til kvelden, slik at jeg slipper å tenke på all den solen jeg ellers ville gått glipp av.

5. Lese ferdig 'The Lost Symbol' skrevet av Dan Brown. Jeg nærmer meg slutten med stormskritt!

6. Selge litt klær. Jeg har en del klær jeg aldri bruker, så hvorfor ikke prøve å få solgt det?

7. Legge ut film fra jeg og Elisabeth var i Dreamworld. Denne har jeg egentlig gjort ferdig, det ble bare litt tull da jeg prøvde å laste den opp på Youtube..

8. Dra til Tallebudgera Creek og bade. Dette er en utrolig fin strand som jeg har vært ved flere ganger, men riktig nok aldri badet der. Denne helgen har jeg derfor bestemt meg for å dra dit igjen. Godt mulig at det kommer et par bilder senere!

9. Drikke mer vann. Jeg er generelt veldig flink til å drikke vann. Den siste uken derimot har jeg vært litt slapp på det, noe som ikke er veldig bra med tanke på at jeg løper mye og at temperaturen har steget betraktelig.

10. Stå opp tidlig og gå en liten tur hver morgen. Rett og slett bare fordi det er deilig!

 

 

2 kommentarer

Jasmine

12.10.2015 kl.12:34

flotte mål KJ, du er flink!! kaaanskje jeg kan snike meg med en tur til Tallebudgera Creek hihii

KAJA HØGLUND

13.10.2015 kl.11:25

Jasmine: Hihi, takk! JA, det tror jeg du må altså :-)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits