10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

Nå må eg innrømme at jeg er en smule sent ute, men tenk at vi er i Oktober allerede! Jeg føler at tiden rett og slett har flydd av gårde etter at jeg flyttet ned til Australia. For meg føles det nemelig som om det fortsatt er Mai. Kanskje det rett og slett er fordi det er så varmt her? Her går vi nemelig mot sommer. De siste dagene har temperaturen vært oppe i hele 34 grader, og varmere skal det bli! Denne måneden tenkte jeg å kjøre på med et lite test innlegg, nemlig '10 ting jeg vil gjøre i Oktober'. Jeg har aldri skrevet et sånt innlegg tidligere, men om det er noe som faller i smak, tenkte jeg å gjøre det til en fast liten spalte hver måned. Hva sier dere til det? So here we go! 

  

Her er 10 ting jeg vil gjøre i Oktober.

1. Bade hver morgen. Jeg og Marius er generelt veldig flinke til å bade på morningen før vi starter dagen, men nå som det begynner å bli så varmt vil jeg gjøre det hver dag. Ikke nøvendigvis så lenge, men en liten tur ut i vannet er så godt for både kropp og sjel. Jeg føler også at huden min blir mye finere i perioder hvor jeg er flink til å bade, noen som opplever det samme? 

2. Fortsette med løpingen min, og løpe minst en tur på 21.1km. Jeg er generelt veldig flink til å komme meg ut på løpetur, spesielt nå som det har blitt så varmt. Men turene blir som oftest rundt 5-10km, så denne måneden vil jeg pushe meg selv til å ta de litt lengre turene jeg pleier å sluntre unna. Nothing worth having comes easy, sies det, og det gjelder god kondisjon også!

3. Surfe minst en gang. Jeg prøvde så vidt å surfe litt i høst (Australia høst), og jeg syns det var kjempe gøy! Men alikvel har det ikke blitt så mye surfing etter det.. Marius har surfebrett og vi bor så og si på stranden, så jeg har ingen unnskylding for å ikke gjøre det!

4. Gå sminkefri resten av måneden. Egentlig tror jeg ikke at dette blir så alt for vanskelig, i og med at jeg så og si ikker bruker sminke her nede. Som jeg kanskje har nevnt på bloggen tidligere, sliter jeg en del med uren hud. Etter at jeg kuttet ut kjøtt, melk, egg osv. har den blitt utrolig mye bedre enn hva den en gang var, men den er fortsatt litt irritert. Når jeg var ganske blek var det helt grusomt å gå uten sminke, men nå som solen skinner stort sett hver dag har jeg endelig fått litt farge, noe som har gjort at urenhetene så og si ikke synes. Jeg synes det er så utrolig vakkert med fin hud, og personelig syns jeg det ser tusen ganger bedere ut om man ikke bruker fundation. Så ja, målet mitt er å få så fin hud at man ikke ser at jeg ikke bruker sminke. 

5. Smøre meg med solkrem hver dag. Jeg må dessverre innrømme at jeg ikke er verdens flinkeste til å huske og smøre meg med solkrem. Det fikk jeg virkelig kjenne sist uke da jeg ble super solbrent nedest på magen, under armhulen, på lårene og hofta..

6. Dra oftere på skolen på kveldene for å jobbe med innleveringer. Det å sitte på skolen og kvelden er så deilig, og jeg får gjort så utrolig mye! Denne måneden må jeg blant annet jobbe med å lage en animasjon, som er sluttprosjektet mitt i det ene faget jeg har. Min data fungerer til å jobbe med det, men det tar utrolig mye lengere tid på den, i forhold til en av de super fine stasjonere Mac'ene på skolen. Så jeg må rett og slett bli flinkere til å utnytte ressursene jeg har!

7. Blogge mer. Jeg elsker å ta bilder og blogge, så hvorfor ikke gjøre det oftere?

8. Lese mer. Jeg er om ikke veldig mange sider ferdig med boken 'The Lost Symbol' av Dan Brown. Den er så spennende og jeg koser meg virkelig når jeg setter av litt tid for å lese i den. Jeg har enda en bok skrevet av han liggende, så målet mitt er å lese ferdig begge to før denne måneden er omme. 

9. Lage flere filmer. Det å lage film er noe jeg virkelig har sansen for. Det er så koselig å sitte og klippe sammen, finne musikk og diverse effekter. Det er også utrlog koselig å se tilbake på.

10. Bli mer effektiv. Jeg elsker å få ting gjort, men ofte blir jeg sittende å lese blogger og se på Youtube filmer en god stund før jeg får gjort det jeg skal. I løpet av et par dager blir det mye bortkastet tid, som jeg egentlig kunne brukt på å gjøre noe fornuftig.

 

2 kommentarer

Ella

08.10.2015 kl.11:00

Liker det, haha! Spesielt punkt 5!

KAJA HØGLUND

09.10.2015 kl.14:14

Ella: Haha, syns det var et veldig bra punkt selv også! På tide at hu mor lærer seg å bruke solkrem :-)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits