UKEN SOM GIKK

Ukens motivasjon: Denne uken har våren virkelig kommet til Gold Coast. Vi snakker en stabil temperatur på rundt 30 grader, noe som har motivert meg veldig på løpefronten. Jeg elsker å løpe når det er så varmt at svetten renner bare man går ut døren, så nå får vi bare håpe at temperaturen holder seg! 

Ukens høydepunkt: Hele denne uken har vært kjempe fin! Vi har hatt spring-break, Elisabeth har vært på besøk, vi har vært på Tambourine Mountain, I Dreamworld, grillet og egentlig bare kost oss med varmt vær og fri. Ukens kjiping: Denne uken har det egentlig ikke vært så mange kjipinger forutenom at jeg har blitt veldig solbrent på det ene låret/hofta, haha. Jeg som var flink og smørte meg med faktor 50, klarte selvfølgelig å ikke smøre hele meg. Det er ikke så greit alltid..

Ukens beste bilde: Det må vell være dette bildet jeg tok av Marius da vi var på Tambourine Mountain. Tror ikke jeg trenger å si noe mer enn det, haha.

Ukens beste film: Jeg ser ekstremt lite på film og tv generelt, men denne uken har vi faktisk vært en tur på kino. Vi så filmen Everest og jeg må si at den var overraskende bra. Jeg er litt usikker på om den har kommet til Norge enda, men om den har det, så anbefales den på det sterkeste!

Ukens sang: Firefly (ft. Nao) - Mura Masa. Å løpe med denne sangen på øret er rett og slett en fryd!

Ukens latter: Det må ha vært da vi kveldsbadet på lørdag kveld. Vi var en gjeng som hadde grillet litt tidligere på kvelden og utover kvelden flyttet vi oss ned til stranden. Plutselig fikk flere av oss skikkelig lyst til å bade, og da ble det en del latter og morro ute i vannet!

Ukens beste innkjøp: Som fattig student har jeg ikke hatt råd til å unne meg selv noe denne uken foruten om en liten ananas, så ja, ananasen var nok denne ukens beste innkjøp :-) 4 kommentarer

05.10.2015 kl.13:40

fine bilder :)

Maria Bergheim

06.10.2015 kl.23:06

Fine bilder <3

KAJA HØGLUND

09.10.2015 kl.14:14

Maria Bergheim: Tusen takk! :-)

KAJA HØGLUND

09.10.2015 kl.14:14

Anonym: Tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits