Tambourine Mountain (video)

11:43pm - Da har jeg fått satt sammen en liten filmsnutt fra vi var i Tambourine Mountain på tirsdag. Denne uken har jeg virkelig kost meg! Jeg har hatt helt skolefri og våren har virkelig kommet til Gold Coast, noe som betyr at jeg har tilbrunget en god del timer ved bassenget og på stranden. Jeg kan til og med skryte på meg å ha fått litt farge, og det var sannelig på tide syns jeg! Nå på mandag starter skolen igjen, men da er det ikke mer enn tre uker til sommerferie. Jeg reiser hjem til Norge den 13. desember for å feire jul, så planen før det er å bli skikkelig brun, sånn at det faktisk ser ut som om jeg har vært et år her nede. 

Nå tenkte jeg å hoppe i seng hvert øyeblikk. Jeg kjenner at øyelokkene begynner å bli rimelig tunge.. I morgen har jeg ingen store planer på agendaen, forutenom en liten BBQ på kvelden. Antageligvis blir det vel et par timer på stranden, før jeg må få unnagjort litt lekser. Noen som har noen spesielle planer for morgendagen? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits