VIDEO BLOGGING

Jeg har blitt veldig glad i å filme i det siste. Ikke fordi jeg nødvendigvis er så flink, men fordi jeg syns at det er veldig koselig å ha noe "levende" å se tilbake på. Å se på en gammel film der man faktisk ser hvordan menneskene i den oppfører seg, hvilket humør de er i også videre syns jeg gir så mye mer enn et bilde. Selvom det såklart er veldig koselig å ha mange bilder å se tilbake på, blir det ofte ikke like ekte. 

Jeg har allerede lagt ut et par filmer her på bloggen, men det er noe jeg vil begynne å gjøre enda oftere. Derfor tenkte jeg å begynne å lage videoer fra hverdagen min så ofte som mulig. Jeg er 110% sikker på at langt ifra alle filmene kommer til å bli super morsomme og inspirerende, men det er heller ikke poenget. Jeg vil ha noe å se tilbake på når jeg blir gammel og grå, samtidig som jeg syns det er veldig koselig å dele ting med dere. 

Jeg filmet en liten film i går, så her kommer min aller første hverdags "vlog". Hope you enjoy it!

Jeg har slitt så mye med å få lastet opp denne filmen i noenlunde ålreit kvalitet. Så da jeg endelig fikk den til å bli 720p, da ga jeg meg. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan få convertet den til 1080p? Jeg bruker stortsett Final Cut Pro X. Det virker som at det går noen ganger, men andre ganger ikke. Det er virkelig til å bli sprø av .. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits