Cotton Candy8:20 pm - For en delig dag dette har vært! Jeg startet dagen med to timer skole, deretter dro jeg hjem og gjorde litt lekser før jeg løp en liten tur. Da jeg kom hjem hadde Marius kommet hjem også, så da dro vi rett ut og tok litt bilder i solnedgangen. Det begynner virkelig å bli varmere her nå, og det er så deilig å kunne gå med kjole igjen. Det er  noe jeg har savnet veldig de siste månedene. 

Nå sitter vi alle sammen godt plantet i sofaen og ser på 'Two and a Half Men'. Jeg har litt småting jeg må gjøre før jeg legger meg, men jeg tror ikke at jeg blir sittende så lenge oppe i dag. Kroppen min er realt sliten etter en lang styrkeøkt i går. Det er vondt uansett hvordan jeg sitter.. Så jeg håper det blir bedre i morgen, haha. Hvordan har dagen deres vært i dag? 

 

4 kommentarer

Frubirkelund

08.09.2015 kl.12:27

Så utrolig nydelige bilder :) Jammen har du et vakkert ansikt!

KAJA HØGLUND

08.09.2015 kl.12:31

Frubirkelund: Tusen takk, det var hyggelig å høre! :-)

pappasdatter

08.09.2015 kl.13:31

Så fine bilder!! Ser ut som du har det så fint der nede <3

KAJA HØGLUND

08.09.2015 kl.13:47

pappasdatter: Tusen takk <3 Koser meg veldig!

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits