Mood.

6:46 pm - Nå sitter jeg på skolen sammen med Marius. Jeg gjør ikke så alt for mye, men jeg syns at det er veldig deilig å dra opp hit i helgene for å bare lese blogger, gjøre lekser osv. I helgen er det alltid så stille her, og det er så deilig! Ellers i dag har jeg ikke gjort så alt for mye. Jeg sto opp ganske sent og kroppen kjentes tung og sliten etter en bra treningsuke, så det har blitt mye daffing i dag! Marius fikk meg med ned på stranden en tur for å bade litt da, så jeg har ikke bare sittet inne. Hehe :-) Det er så deilig at det begynner å bli litt varmere igjen (ikke at det har vært så veldig kaldt da..) slik at vi kan begynne å bade og ligge på stranden igjen. 

I morgen skal vi på hvalsafari sammen med Madde og Perry. Kjenner jeg gleder meg skikkelig! Jeg har så lyst til å ta close-up bilde av en hval, haha. Har flere venninner som har vært på det allerede, og de har tatt så mange fine bilder! Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste for å få noen bra bilder som jeg kan dele her. Krysser fingrene!

Forresten, jeg prøver å komme på litt ideer om hva jeg kan blogge om. Noen som har noen forslag/ønsker?
Legg gjerne igjen en liten kommentar :-) Vi snakkes!

 

4 kommentarer

emagmagasinet

05.09.2015 kl.11:49

Fine bilder:)

Ida

05.09.2015 kl.11:51

Outfitbilder!! Digget de du la ut med olajakka <333 og treningstips etc

KAJA HØGLUND

05.09.2015 kl.12:00

Ida: Hihi, takk! Skal bli flinkere på det <3

Simona Juseviciute

05.09.2015 kl.12:28

Så fine bilder! :)

Stikk innom bloggen min, der har jeg en spørsmålsrunde i dag. Spør hva du enn ønsker :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits