Denim

DSC_0055

collage1

DSC_0089

 

 

DSC_0117

 

 

DSC_0154

 

 

DSC_0148

 

 

DSC_0281

 

Sunglasses_Quay Australia
Tee_Zara
Jacket_PepperMayo
Jeans_Country Road
Shoes_Converse

Bag_Nike

 

I går ettermiddag var Marius så snill at han ble med meg ut å tok litt bilder. Jeg ble kjempe fornøyd med bildene, men jeg kjenner at jeg trenger litt mere trening på redigeringsfronten. Hva syns dere? :-) 

Nå sitter jeg på skolen, og jeg kjenner at det snart er på tide å reise hjem og spise litt lunsj! Jeg har vært på skolen siden klokken åtte, og nå nærmer den seg to. I dag har jeg kun hatt animasjon, og vi startet såvidt å animere litt i 3D. Jeg er så fornøyd med at jeg byttet studie! Skolen har gått fra å være kjedelig og demotiverende til å være ukas høydepunkt. Noe jeg ikke trodde var mulig.. Resten av dagen i dag har jeg satt av til trening og pubquiz. ANSA arrangerer pubquiz annenhver uke, og det er alltid så koselig, så det er klart man må bli med på det! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits