THE FACE OF RADIO METROMarius and a fan! 

11:37 pm - Nå sitter jeg og Marius og koser oss hjemme i leiligheten. Dagen i dag har vi tilbrunget på et hotell i Coolangatta. Marius har vært DJ på eventen "The Face of Radio Metro", som var en slags modellkonkurranse. Vi dro ned sammen med Blake og et par venner av han, og da Marius skulle spille kom Madde og Perry for å se på også. Det var utrolig god stemning, og opplegget i seg selv var veldig morsomt. Med catwalken tvers over bassenget måtte såklart en av deltagerne falle i vannet også, haha. Dessverre rakk jeg ikke å ta bilde .. 

Jeg kjenner at dette har vært en lang dag, så det er nok ikke lenge til jeg hopper til sengs. I morgen er det tidlig opp igjen for å ta bilder av bandet til Marius, og jeg gleder meg veldig til å se hvordan bildene blir! Temaet for shooten er "strange arrival", og vi skal ta bilder i en sugar cane åker. Håper vi klarer å få bildene like bra som jeg ser for meg! Vi snakkes :-) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits