THURSDAY

 

 


 

Da var det helg igjen! Denne helgen har jeg en del på agendaen. I morgen skal jeg en tur til frisøren for å friske opp litt og ta bilder til en skoleoppgave. På lørdag skal vi en tur til Coolangatta på ettermiddagen/kvelden. Marius skal nemlig være DJ på et super fint hotell. Jeg har fått i oppgave å være fotograf, så det gleder jeg meg masse til! På søndag skal jeg også være fotograf. Jeg skal ta bilder av Marius og bandet hans. De har en kjempe kul idé på hvordan bildene skal bli, så det blir nok kjempe bra! 

I skrivende stund sitter jeg og drikker en kopp te mens jeg lar maten synke. Jeg og Marius skal hvert øyeblikk kle på oss for å gå en liten kveldstur i mørket før vi gjør oss klare for kvelden. Med andre ord, så blir det en rolig kveld på oss :-) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits