Queensland Number One

Her kommer et lite bildedryss fra lørdag formiddagen Marius og jeg tilringte i Q1 (Queensland Number One). Jeg nevnte så vidt i forrige innlegg at det er Australias høyeste bygning. I toppetasjen består veggene kun av vinduer, slik at man se Gold Coast fra alle vinkler. Den ene veien kan du se havet forsvinne ihimmel ligningen, og om du ser den andre veien, kan du se kanalene og de flotte husene som ligger på land.

Det var absolutt ikke feil å ta noen få drinker til denne utsikten! Tror vi faktisk var der et par timer, og bare koste oss :-) Neste gang jeg skal opp dit vil jeg "klatre" på utsiden av byggingen. Det er mulig å få en guidet tur på 90 minutter, hvor man går i trapper helt i toppen av bygget. Det så litt ekkelt ut, men jeg tror det hadde vært veldig gøy!

Én kommentar

MariaExpressen

25.05.2015 kl.13:43

Ser så vakkert ut. Australia er virkelig et sted som jeg kunne tenkt meg å besøkt.

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits