Watermelon crush

Hei hjerter! Nå er det allerede en stund siden sist jeg oppdaterte dere, kjenner jeg .. Helgen som var tilbragte jeg i Gold Coast sammen med Marius og noen andre jeg har blitt kjent med der nede. Vi hadde en fantastisk helg med strålende sol og skyfri himmel hver eneste dag. Planen var jo som sagt å få tatt litt bilder der nede, men det ble ikke så mange som jeg hadde planlagt, dessverre .. 

Nå er jeg tilbake i Sunshine Coast, og her går det mot helg. Jeg har allerede levert en oppgave denne uken, og holder på med nummer to, som skal leveres på fredag. Utenom skolearbeid har jeg ikke så mye på agendaen, så dagen i dag startet jeg med en to timers lang løpetur. Jeg har ikke vært så flink på løpefronten i det siste, men her om dagen begynte jeg å lese en bok om løping som jeg fikk av mamma, og da kom motivasjonen tilbake. Løpeturen i dag gikk til Mooloolaba Beach. I utgangspunktet er det rundt 10km i følge Google maps, men med min retningssans ble det brått mye lengre. Jeg løp meg bort opptil flere ganger, så for meg endte turen på 17,1km. De siste ukene har jeg hatt litt trøbbel med telefonabonnementet mitt, så jeg har ikke 3G, og da var det ikke så lett for meg å finne veien .. Men jeg kom frem tilslutt! Da jeg skimtet byen ble jeg så lykkelig at jeg like gjerne kunne begynt å gråte. For meg som ikke er særlig flink med kart, var det mestringsfølelse til tusen og endelig komme frem!

Før jeg tok bussen tilbake, løp jeg innom matbutikken og kjøpte meg litt deilig frukt. Lunsjen i dag ble derfor en av de bedre på lenge! Vannmelon og pasjonsfrukt  ♥Jeg elsker virkelig kombinasjonen av vannmelon og pasjonsfrukt! Både smakene og fargene passer perfekt sammen. Etter en lang løpetur i sola var det også et perfekt måltid ettersom at vannmelon inneholder så mye vann. Det er så utrolig viktig å få i seg nok væske, og spesielt her i varmen!

Men jeg får komme meg tilbake til oppgaveskrivingen. Forhåpentligvis blir jeg ferdig i kveld, så kanskje jeg kan ta meg en tur på stranden i morgen :-) Det hadde vært veldig fint med litt saltvann på kroppen kjenner jeg! Vi skrives senere, så får dere hjemme i Norge ha en fin dag  ♥

2 kommentarer

Iselin Renée

13.05.2015 kl.08:47

Ååh det så forfriskende ut :)

Tessa Bennett

13.05.2015 kl.17:35

mm, det så kjempegodt ut! :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits