PREPARATION TIME

 

Nicecream preparations ..


Hvor mange av dere kaster bananene når de begynner å bli prikkete og brune? Jeg er ganske sikker på at mange av dere gjør det .. Som student har jeg ikke så alt for mye og rutte med, derfor er det å kaste mat fy-fy! Uansett om man har god råd eller dårlig råd, så er det å kaste mat ikke bra. I Norge kastes det alt for mye "spisbar" mat hvert år, så det er noe vi må bli flinkere på! Et lite tips jeg har angående bananene, er å kutte dem i biter og fryse dem i porsjons-poser. Bananer som begynner å bli brune smaker mye søtere enn helt gule bananer, og passer derfor perfekt i smoothies eller så kan du lage bananis ut av dem. Jeg personlig liker dem best litt prikkete, så jeg kjøper alltid et par kilo av ganger og lar dem modne et par dager, før jeg fryser dem ned. Jeg elsker jo bananis, så for meg er det viktig å ALLTID ha tilgang til fryste bananer!

2 kommentarer

Charlotte

03.05.2015 kl.08:15

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) ønsker deg en fin søndag :) hvordan lager du bananis? Min store favoritt!<3 håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

KAJA HØGLUND

04.05.2015 kl.12:22

Charlotte: Hei :) Så koselig! For å lage bananis kan du for eksempel bruke denne oppskriften: http://kajahoglund.blogg.no/1430194953_chocolate_nana_ice_cr.html :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits