Friday

Nå som jeg er i Australia vet jeg aldri om jeg skal skrive, god morgen eller kveld når jeg starter et innlegg. For om det er morgen her, er det kveld/natt i Norge, og motsatt. Den tidsforskjellen altså .. Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet, men jeg tenkte det var koselig å titte innom her en tur før vi ruller i gang filmkveld her i leiligheten. Dagen i dag har egentlig vært veldig rolig for min del. Startet dagen men en liten tur på gymmen sammen med Annelieke, og resten av dagen har jeg vært her hjemme i leiligheten. I dag har det nemlig vært skikkelig dårlig vært! Så dårlig at de på nyhetene tidligere i dag, ba alle være inne. Hvilket ikke gjorde noe for meg, for da har jeg fått jobbet litt mer med den ene innleveringen min. Jeg har fortsatt ikke kommet langt, men nå nærmer det seg ;-)  

I morgen er det helg, men jeg har ingen store planer. Regner med at jeg skal en tur å trimme litt, og resten av dagen blir det nok oppgaveskriving. Det er meldt dårlig vær hele helgen, så da kan jeg jo like så gjerne utnytte det til min fordel :-) Ellers så håper jeg alt står bra til hjemme i Norge, og at sommeren ikke er så langt unna!

Og siden det er storm her, trengte jeg å poste litt fin-vær bilder! Vi skrives senere ♥

Én kommentar

Rebecca Storaker

01.05.2015 kl.11:31

Sykt fine bilder!!! Ha en fin 1. mai :D

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits