Chocolate nana ice cream



Denne morgningen tenkte jeg å tipse om noe sunt og godt, som kanskje gjør lesestunden litt bedre. Bananis har blitt en storfavoritt her hos meg, noe dere kanskje har fått med dere allerede .. Her om dagen oppdaget jeg en ny smakskombinasjon som var helt himmelsk; nemlig carob og banan. Carob er kanskje en litt fremmed ingrediens for mange, men det smaker nesten det samme som sjokolade. Carob hører faktisk til i ertefamilien, og inneholder blant annet masse vitamin - E. Det sies også at carob kan bidra til både lavere blodtrykk og bedre fordøyelse. 

Alt du trenger for å lage denne iskremen er en food prosessor, noen frossne bananer, litt kokosnøttvann (evt. vanlig vann), litt kokosnøttsukker og carobpulver (evt. kakaopulver).  

 

Slik gjør du, steg for steg:

- Ha de frossne bananene i food prosessoren sammen med litt kokosnøttvann.

- Miks sammen til konsistensen blir "creamy". Resultatet skal ligne på vanlig iskrem.

- Tilsett ønsket mengde kokosnøttsukker og carobpulver.

- Deretter mikser du litt til slik at alle ingrediensene blir blandet godt sammen.

 

Mer skal ikke til! Hele prosessen tar mellom 2-5 minutter, så om kjenner søtsuget snike seg innpå, er denne isen den perfekte redningen ..

2 kommentarer

Rebecca Storaker

28.04.2015 kl.07:02

Litt dumt det med lav blodtrykk fordi jeg har nok så lavt fra før av :/ Men det så veldig godt ut :D Ha en fin dag videre :)

Iselin Renée

28.04.2015 kl.09:30

Det er utrolig godt :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits