Got dates?

Min favoritt snacks er definitivt dadler! Om du ikke har smakt dadler før, anbefaler jeg at du kjøper med et par stykker neste gang du er på butikken. Det er ganske vanskelig å sette ord på hvordan de smaker, men de smaker veldig søtt og konsistensen kan med litt godvilje ligne på bolledeig. Derfor passer de perfekt om jeg har lyst på noe søtt. Det er også veldig enkelt og greit å ta med seg en boks dadler om man er på farten, slik at man alltid har litt sunn snack tilgjengelig om man skulle kjenne sulten komme snikende .. Foruten om at dadler smaker utrolig godt, inneholder de også mange næringsstoffer. Blant annet A- og B-vitaminer, samt mineraler som kalium, kalsion, fosfor og jern. Så det er uten tvil bedre enn en sjokolade eller noe i den duren!

Et annet tips jeg har, er å bruke dadler i smoothies eller nicecream (bananis). Isteden for å tilsette sukker, prøv heller å tilsett et par dadler. Jeg lover at du kommer til å bli overrasket over hva de gjør med smaken!
Én kommentar

Iselin Renée

20.04.2015 kl.09:49

Det så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits