Vegan sushi rolls

Puh, da var jeg endelig hjemme! Denne dagen har gått i ett siden jeg sto opp .. Jeg startet dagen med en real beinøkt på gymmen sammen med Annelieke. Jeg må si det var utrolig godt å komme tilbake på treningssenteret. Jeg er proppfull av motivasjon om dagen, så dette blir bra! Etter trening dro jeg så og si rett til butikken for å handle inn litt mat. Her i leiligheten var det nemlig helt tomt. Som veganer spiser jeg veldig mye frukt og grønnsaker, og da jeg var på butikken handlet jeg en god del bananer. Jeg pleier nemlig å fryse dem ned, så det ble et par kilo (5,5kg). Da jeg skulle betale så mannen bak kassen helt forskrekket ut, og spurte om jeg ikke hadde en "pet monkey" hjemme. Haha, jeg måtte bare le!

Resten av dagen tilbrakte jeg på skolen. Kjenner det var godt å komme tilbake. Selv om jeg syns det er vanskelig, så liker jeg skolen her nede veldig godt. Denne uken har vi en prøve, en innlevering, og to online tester. Så ja, jeg har nok å styre med om dagen.. Men så lenge jeg leser det jeg skal, går det nok bra tenker jeg! :-)

Som en liten avslutning på innlegget, tenkte jeg å dele noen bilder fra dagens middag med dere. I dag var det sushi på menyen, og det slår aldri feil! I dag brukte jeg avokado, agurk og sjampinjong som fyll, og ved siden av, hadde jeg en stor salat. Nam!

- Sushi is always a good choice, always -

Så hva syns dere, så det godt ut? Noen tror kanskje at sushi tar veldig lang tid å lage, men det gjør det faktisk ikke. Jeg er sikker på at jeg ikke brukte mer enn 20 minutter i dag. Om du ikke har laget sushi før, anbefaler jeg deg å prøve, det er nemlig lettere enn du tror. Også kan du jo lage så mange forskjellige varianter. Fyllet kan du jo velge helt selv! Men nå må jeg nesten få lest litt før klokken blir alt for mye .. Vi snakkes ♥

 

2 kommentarer

Linda Taylor

13.04.2015 kl.11:49

Åh, nam. Det så kjempe godt ut :D

Ha en fin Mandag <3

Charlotte

13.04.2015 kl.11:58

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, god tekst og fine bilder:) så fantastisk ut!! håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits