Easter break

Hei på dere :-) Denne uken har jeg påskeferie. Tror jeg faktisk har ferie i hele 12 dager, så jeg er ganske fornøyd med det! I går var første dagen av ferien, og den tilbrakte vi på stranden. Utrolig deilig med litt sand mellom tærne igjen! Resten av ferien skal jeg faktisk backpacke, noe jeg gleder meg veldig til. Nå er klokken halv ett her, og jeg regner med at jeg blir hentet i rundt to. Jeg og Marius har nemlig leid en van, haha. Så han er å henter den i Brisbane nå, også kommer han å henter meg etter det. Første stopp på turen er Noosa. Vi har vært der en gang før, men det er så fint der at vi ville tilbake. Vi har faktisk ikke planlagt helt hvor vi skal, men vi skal hvertfall en tur til Byron Bay, også kjører vi nok innom noen andre steder også tenker jeg. Denne uken har det regnet en del, så jeg krysser fingrene for at det blir sol nå fremover. Hadde vært utrolig kjedelig om det regnet masse .. For når det regner i Australia, da regner det ikke bare litt!

Men jeg får nesten pakke ferdig, sånn at jeg blir klar til vi skal dra. Dette blir så bra! Håper vanen har blomster på seg - det hadde vært perfekt ♥ Haha, vi snakkes senere!

4 kommentarer

Oslofru

04.04.2015 kl.07:32

Fint bilde :)

Iselin Renée

04.04.2015 kl.09:13

God påske :)

Silje Eriksen

04.04.2015 kl.10:37

å så herlig, kos dere med backpacking :-)

pappasdatter

04.04.2015 kl.15:16

Kos deg masse, vennen min<3

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits