Update

Hei på dere :-) Nå er det midt på natten hjemme i Norge .. Jeg kom akkurat hjem fra Moolooloba. Jeg og Marius dro inn til byen ganske tidlig for å løpe langs stranden. Det var veldig deilig, men herregud så varmt det var! Begge to holdt på å smelte bort, haha. Marius studerer i Gold Coast som er ca. 2 timer unna her hvor jeg bor. På torsdag bestemte vi oss for at det hadde vært veldig koselig å ses, så på fredag leide Marius bil og kom hit til meg.

Vi har hatt det veldig koselig mens han har vært her! På fredag dro vi en liten tur inn til Moolooloba og spiste indisk. Dagen i går brukte vi i Noosa, som er et fantastisk fint sted ikke så langt unna her jeg bor. Vi badet på stranden, og gikk en tur i National parken. Bildene er forresten derfra. Og på kvelden i går tok vi et par glass vin på verandaen vår, sammen med et par venner. Det er så deilig når man kan sitte ute til langt på natt uten å fryse!

Været her er forresten helt fantastisk! Sol og 30 grader hver dag. Det er helt nydelig! Kjenner jeg blir skikkelig lykkelig av å være her.. I morgen er det første skoledag med undervisning, jeg gleder meg veldig, men jeg kjenner at jeg også er litt nervøs. Heldigvis har jeg møtt et par jenter som skal studere det samme som meg, så forhåpentligvis har vi noen av de samme klassene! Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg for kvelden. Jeg og Marius skal finne på noe før han drar. Hva vet vi ikke helt enda, men det finner vi vel ut av tenker jeg. Vi snakkes senere ♥

2 kommentarer

Charlotte

01.03.2015 kl.05:23

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, flotte bilder! håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Iselin Renée

01.03.2015 kl.07:47

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits