Arrived

Hei alle ♥ Endelig har jeg mulighet til å sitte ned litt .. Siden mandag har dagene gått i ett! Reisen var veldig lang og slitsom. Etter tre flyturer, 2 mellomlandinger, mye venting og en busstur kom jeg meg vel frem til Sunshine Coast i går tidlig (australsk tid). Å være på reisefot i to døgn tok veldig på, så i natt sov jeg som et lite barn. Det var så deilig å endelig legge hodet på en pute igjen! Utrolig nok kjenner jeg ikke et eneste snev av jetlag. Jeg holdt meg våken til rundt tolv i går kveld, noe jeg tror var veldig lurt med tanke på å komme inn i riktig døgnrytme. Dagen i går ble utnyttet til det fulle. Jeg og en jeg ble kjent med, gjorde oss kjente i området, var en liten tur på skolen, tok bussen inn til byen, gikk å kikket i butikker, og avsluttet kvelden med litt god mat og vin på en restaurant som lå på strandpromenaden.

Her er det fortsatt tidlig på morgningen nå. Jeg har allerede vært våken et par timer. Jeg har til og med vært på en liten joggetur. Jeg løp riktignok ikke så langt, men jeg fikk sett en god del av området rundt her. I morgen tenkte jeg derimot å løpe litt lengre. Jeg har tenkt å løpe meg en tur til kysten. I følge Google maps var det i overkant av 12km, så det høres jo ut som en veldig fin tur. Spørs om jeg orker å løpe hjem igjen også da, men det går så mange busser her, så kan evt. bare hoppe på en av dem :-) Nå skal jeg straks en tur på skolen, så vi snakkes!

Jeg må bare beklage mobilbildene .. Glemte helt å ta med kameraet i går, men skal så klart ta det med i dag :-)

Én kommentar

Iselin Renée

26.02.2015 kl.09:12

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits