Current mood

God tirsdagskveld til dere ♥ Dagen min endte med en liten shoppingtur, så da kan jeg stryke vekk et par punkter på handlelisten min. Deilig! Ellers så har jeg ikke gjort så alt for mye i dag. Jeg startet dagen med en liten løpetur sammen med voffsen. Det var så koselig, og jeg tror Indi koste seg veldig! I dag snødde det nemlig, så hun hoppet rundt som en galing, haha. Turen ble ikke så veldig lang da. Jeg våknet nemlig opp med forferdelig vondt i den ene skulderen og brystet. Har ingen anelse om hvorfor, men skulderen er i hvert fall på bedringens vei. Smertene i brystet er en smule mindre, men jeg har fortsatt ganske vondt .. Derfor droppet jeg styrketreningen i dag. Satser på at smertene er borte i morgen.

Som dere ser befinner jeg meg i drømmeland om dagen. Weheartit blir flittig brukt for å si det sånn! Jeg sitter å samler bilde-inspirasjon til den store gullmedaljen. Jeg må jo ha noen gode ideer til jeg kommer ned til varmen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits