Kjoler selges rimelig, b.l.a AllSaintsNå som jeg snart skal flytte til Australia, har jeg bestemt meg for å selge unna kjolene jeg aldri bruker lengre. Jeg er en person som knytter veldig bånd til klærne mine, derfor syns jeg at det er veldig vanskelig å kvitte seg med dem. Men disse kjolene henger stort sett på kjolestativet mitt utenom å bli brukt. Ikke fordi jeg ikke syns at de er noe fine, men rett og slett fordi jeg har brukt mange av dem veldig mye, og blitt litt lei dem. Nå som jeg bor hjemme, syns jeg at de er veldig fine som "pynt" på rommet mitt, men jeg kan nesten ikke fylle opp kofferten min med ting jeg ikke bruker.. Jeg ønsker å kvitte meg med så mange som mulig før jeg reiser, så jeg har bestemt meg for å selge dem ganske rimelig i forhold til hva jeg kjøpte dem for!  AllSaints kjolen f.eks. koster rundt 3500-4000kr ny, så her er det bare å slå til :-)

Jeg bor i Lier, så om noen i området er interessert i å kjøpe, kan vi eventuelt møtes for overlevering. Hvis ikke sender jeg gjerne med posten, men da må selvfølgelig kjøper betale portoen. Hvis du ønsker å kjøpe en eller flere av kjolene, send meg en mail på kaja_hoglund@Hotmail.com. Merk mailen med: "Ønsker å kjøpe kjole", sånn at det blir litt lettere for meg å holde orden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits