Sunday Brekkie


God morgen, eller skal jeg si ettermiddag? Jeg våknet for ikke lenge siden, noe som er veldig uvanlig meg. Jeg pleier aldri å sove å så lenge, haha. Men gud, så deilig det var! I dag ble det jordbærsorbet med tørket kokos til frokost. Så det ikke godt ut? Det smakte i hvert fall himmelsk.

I går kveld feiret vi bursdag her hjemme. Pappa fylte år, så da kom både mormor, storebror og kjæresten på besøk. Jeg og lillebror laget hjemmelaget sushi til hele gjengen, og det ble veldig vellykket. Senere på kvelden dro jeg videre til en venninne som også skulle feire bursdag. Det var kjempe koselig å se henne igjen! Hun har jo flyttet til Bergen, så jeg får ikke sett henne så ofte lengre .. Det ble med andre ord en sen kveld på meg, noe som kanskje forklarer hvorfor jeg sov så lenge i dag. Nå om ikke så alt for lenge skal jeg bli med mamma, og kjøre storebror og kjæresten hjem til Oslo. Ellers har jeg ingen store planer for denne dagen, får bare ta det litt som det kommer :-)

5 kommentarer

Tine

25.01.2015 kl.13:51

NAAAAAM!

For en fin blogg du har, legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :D

Maria Volpe

25.01.2015 kl.13:52

Åhh så digg den ser ut! :)

SUNNIVA

25.01.2015 kl.14:32

Det ser utrolig godt ut :)

Iselin Renée

25.01.2015 kl.15:23

Det så sunt og godt ut :)

tessben

25.01.2015 kl.17:20

mm! Det så kjempegodt ut :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits