Food prep

Noe jeg har blitt skikkelig glad i, det er å ha med meg matpakke. Jeg har alltid med matpakke på jobb, selv om vi har kantine. Men det er noe med det å gå hele dagen frem til lunsj, og glede seg til å endelig kunne spise den deilige maten man har pakket med. For her går det ikke i triste brødskiver! Her går det i fargerik frukt og grønnsaker, og da må man jo bare glede seg!?Ser det ikke godt ut? Det syns i hvert fall jeg! Men en ting jeg syns er litt merkelig, det er at jeg ofte får kommentarer om at maten min ser ekkel ut. Noe jeg virkelig ikke kan forstå .. Fersk frukt og grønnsaker, når ble det ekkelt? Som dere kanskje ser, har jeg ikke noe kjøtt i salaten. Jeg spiser ikke kjøtt, og det vet jeg at mange reagerer på. Jeg er nesten 100% sikker på at ingen hadde kommentert maten min om jeg hadde hatt kjøtt oppi også, og det syns jeg egentlig er litt trist. Hvis jeg kan bruke det ordet. For det er til tider ganske ubehagelig at folk omtrent sitter å brekker seg, stirrer og ikke minst kommenterer hva du spiser, hver eneste gang. Jeg tar meg ikke nær av det, så jeg trapper opp med den samme rosa matboksen hver dag. Men hva med dem som kanskje syns at det er såpass ubehagelig, at de ikke tørr å sitte oppe i kantinen med de andre. Eller kanskje ikke tørr å spise i det hele tatt. Jeg syns rett og slett det er skikkelig unødvendig. En annen ting som irriterer meg, er alle de usaklige påstandene folk kommer med, bare for å provosere meg. Hva er poenget? Jeg spiser ikke kjøtt, hva så? Jeg kommenterer ikke hva noen andre spiser, jeg slenger ingen usaklige kommentarer, og det er ikke heller sånn at jeg tvinger noen til å spise som meg.  En annen ting som sjokkerer meg, er at folk spør meg om jeg får i meg det jeg trenger av næringsstoffer, mens de selv sitter å spiser en fattig burger full av usunt fett, salt og e-stoffer. Hvor er logikken? Haha, jeg må bare le. Det blir rett og slett for dumt. Noen andre som har opplevd det samme?  

2 kommentarer

SUNNIVA

22.01.2015 kl.20:13

Jeg synes det så godt ut, jeg :) Og jeg synes det er teit at folk skal bry seg om hva andre folk spiser, så lenge det ikke er farlig. Jeg kan forstå om folk blir bekymret hvis noen spiser altforaltfor mye eller altfor lite, men da tar man det selvfølgelig opp på en annen måte. Jeg skjønner ikke hvorfor noen skal bry seg om man spiser kjøtt, eller ikke :)

KAJA HØGLUND

22.01.2015 kl.20:36

sunniva: Akkurat det samme tenker jeg :) Skjønner virkelig ikke at voksene folk kan sitte å "offe seg" over andres mat ..

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits