Golden stripes

Hei fininger ♥ Håper uken deres har vært fin så langt! I morgen er det fredag igjen, noe som aldri slår feil. Men som tiden flyr! Og tenk, om kun 32 dager sitter jeg på flyet til Australia. Herregud, kjenner jeg får både sommerfugler og klumper i magen av å tenke på det. Flest sommerfugler da, det må sies!

Min uke har stort sett gått i det vanlige, nemlig jobb og trening. Jeg har vært skikkelig flink de siste ukene å trent hver dag. I morgen står en ny økt på agendaen, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg. Jeg har kommet inn i en skikkelig god rytme, så nå må jeg bare jobbe for å "bli" der. Etter jobben i dag var jeg en liten tur innom Søstrene Grene, og da plukket jeg med meg denne nydelige notatboken, jeg har egentlig ingen formening om hva den skal brukes til. Men kanskje jeg skal bruke den som treningsdagbok? Jeg har ikke vært så flink til å skrive ned øktene mine tidligere, så kanskje jeg skal begynne med det. Hm, ja, det tror jeg faktisk at var en veldig god idé!

Kjøpte også denne nydelige blomsten. Den er ikke ekte, men jeg syns den så ganske ekte ut jeg. Kostet meg ikke mer enn 25kr heller, så jeg må si meg fornøyd med den :-)

Nå er det middagstid, så vi snakkes senere. Ville bare ta en liten titt innom ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits