Sweet and Spicy Spring Rolls



Middagen eri magen, og om ikke lenge er jeg klar for hoppe i senga med Breaking Bad rullede p skjermen til jeg sovner. Denne dagen har for det meste gtt med til jobb, men jeg har ogs rukket et par kilometer p mlla og en time eller to p kjkkenet. Jeg laget vrruller for frste gang, og jeg m si at jeg egentlig ble ganske fornyd med resultatet! Etter ha lest litt om vrruller, fant jeg ut at det fantes flere varianter. Jeg gikk for varianten laget med risark (om jeg kan kalle dem det). Disse skal ikke stekes tror jeg? Men jeg mtte selvsagt prve likevel, noe som resulterte i sprekker over alt ..




Hehe, lekkert! Heldigvis ble ikke alle delagt, og de smakte veldig godt. S jeg skal definitivt lage denne varianten igjen. Bare at neste gang, s dropper jeg stekingen ..

For lage disse trenger du:

>> Risark (springrolls sheet)

>> Risnudler

>> Tamarisaus/ soyasaus

>> Sweet chilli saus

>> Frossne brokkolitopper

>> Frossne erter

>> Gulrtter

>> Sjampingjong

>> Fersk koriander

>> Hvitlk/ hvitlkspulver

>> Chilli/ chillipulver

Grunnen til at jeg ikke skriver hvor mye du m ha av hver ingrediens, er rett og slett fordi jeg mener at man m smake seg frem selv. Liker man f.eks. gulrot bedre enn brokkoli, tar du selvsagt mer gulrot. Det er helt opp til deg! :-)

Fremgangsmte:

1. Dampkok brokkoli og erter til de er mre, deretter lar du vannet renne av.

2. Stek hvitlk, chilli, sopp og raspede gulrtter sammen med tamarisaus og sweet chilli.

3. Ha risnudlene i en skl og hell over kokende vann. La de trekke i ca. 10-15 minutter. Deretter heller du av vannet og lar dem renne ordentlig av seg.

4. Bland alt sammen i en stor kjele/bolle og evt. tilsett me sweet chilli og tamarisaus. Men pass p at det ikke blir for vtt, slik at det begynner renne av vrrullene nr de er ferdige.

5. Finhakk koriander og bland med resten oppi kjelen.

6. For at risarkene skal kunne rulles, m de "dyppes" i lunkent vann.Ikke gjr det med alle samtidig, men ha en bolle ved siden av deg, slik a du kan dyppeen av gangen mens du holder p.Nr du har dyppet et risark legger du det p et kjkkenhndkle, oglegger fyll p midten av arket. Deretter bretter du inn sidene, og vips s er du ferdig!


Hper det fristet! Men n kjenner jeg at sengen kaller, s dere fr ha en fin fredagskveld ♥ Vi snakkes forhpentligvis i morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HGLUND

KAJA HGLUND

22, Lier

My name is Kaja Hglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits