Crushed potatoes with guacamole and parsley

Har du noen gang laget noe som smaker så godt at du ikke klarer å tenke på noe annet etterpå? Slik har jeg det nå.. Til middag i dag laget jeg nemlig moste poteter med guacamole og persille, og fy så godt det var! Potetene ble skikkelig crispy, og guacamolen passet perfekt som "topping", om jeg kan kalle det for det. Ikke var det vanskelig å lage heller. Det var faktisk super enkelt, og tok ikke mere enn ca. 40 minutter.

Så det ikke bare himmelsk ut?!

For å lage disse herlighetene, er det bare å gjøre slik som bildene over tilsier. Enkelt og greit! Jeg brukte mandelpoteter, men du kan bruke hvilken som helst type potet. Jeg kokte dem i 15 minutter, slik at jeg lett kunne stikke en gaffel igjennom dem. Deretter tørket jeg dem, og moste dem. For så å steke dem ca. 30 minutter på 180 grader. Tilslutt pyntet jeg dem med guacamole, litt havsalt, litt hvitløkspulver, og persille.

Guacamole er noe jeg har laget alt for mye av i det siste, men jeg vet faktisk ikke om noe som smaker bedere. Jeg har blitt helt frelst! Min favoritt guacamole er ikke helt tradisjonell, jeg bruker nemlig squash i den også. Grunnen til at jeg gjør det er for at den skal bli litt tynnere i konsistensen, samtidig som at jeg får mye mer enn om jeg bare hadde brukt en avokado. For å lage min guacamole trenger du:

>> 1 avokado

>> 1 squash

>> 1/2 sitron

>> 2-3 fedd hvitløk

>> Salt

>> Sort pepper

>> Malt koriander

>> Chillikrydder


Hvordan lage guacamole - steg for steg:

1. Skrell av skallet på squashen og putt innmaten i food prosessoren. Gjør det samme med avokadoen.

2. Ha oppi saften fra 1/2 sitron, og hvitløken.

3. Kjør alt sammen i maskinen frem til konsistensen blir super creamy, deretter smak til med krydder.

 

Disse potetene kan enten spises alene (det gjorde jeg), eller så kan du bruke dem som tilbehør til annen mat. Uansett hva du velger å gjøre, kommer du til å få en fantastisk smaksopplevelse, det er jeg helt sikker på! Nam, lurer på om jeg skal lage en ny runde med disse allerede i morgen! Hihi ♥

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits