Banana blueberry heavenJeg har sagt det før, jeg sier det igjen - jeg elsker "nice cream".  Fy så godt det er! Og så lett å lage at man nesten ikke skulle tro det. Denne posjonen er en blanding av helt plain bananis og en blåbærvariant med hint av vanilje. Nam! Jeg får vann i munnen bare av å se på bildene jeg..Nice cream passer like godt til hverdag, som til kos. Jeg liker aller best å spise det til frokost. Hvorfor vet jeg ikke, men kanskje det er fordi det egentlig føles helt feil? Is til frokost liksom, haha! Heldigvis er det ikke annet en super sunt ♥

Alt du trenger for å lage denne varianten er:

>> Fryste bananer

>> Frossne blåbær

>> Stevia vaniljedråper.

For å lage den er det kun tre enkle trinn:

1. Ha de frossne bananene i en fodprosessor (det kan lønne seg at bananene er delt i små biter før de fryses ned, slik at maskinen ikke blir ødelagt). Ikke ha alle bitene oppi med en gang. Kjør maskinen helt til bananene blir super creamy.

2. Ha oppi et par dråper med stevia vanilje, og kjør maskinen en liten runde til for å blande dem ordentlig inn. Deretter fyller du en skal, et glass eller hva du måtte ønske med halvparten av bananisen. Resten lar du være igjen i food prosessoren.

3. Nå er det på tide å tilsette blåbærene til resten av isen. Bruk så mye/lite bær du ønsker, og miks til isen er fri for klumper. Når den er klumpfri, er også  isen ferdig, så da er det bare å legge den over det første laget med plain bananis. Enklere blir det ikke!

 

Én kommentar

Kamilla Haaland

13.01.2015 kl.01:08

så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits