Sweet potato monday

I dag har jeg eksperimentert litt p kjkkenet. Jeg hadde s vanvittig lyst p "stpotet-fries", men jeg klarte ikke bestemme meg for hva slags dipp jeg skulle lage. P vei hjem fra jobb tok jeg en rask tur innom butikken for raske med meg nok frukt og grnt for hele uka. Jeg kom tilfeldigvis over aubergine, og siden jeg ikke hadde smakt det fr tok jeg like gjerne med to stykker. Etter ha skt litt p nettet, bestemt jeg meg for prve og lage en slags aubergine-dipp. Siden jeg ALDRI klarer flge en eneste oppskrift, ble det en litt annen vri p min dipp. Men herregud s god den ble!











Jeg vet ikke helt om jeg syns den s s god ut, men hva gjr vel det? For lage den moste jeg frst 1/2 avokado, mens jeg stekte den ene auberginen i stekeovnen p 200 grader i 30 minutter. Deretter delte jeg auberginen i to, og skrapte ut innmaten med en skje. "Kjttet" puttet jeg i food prosessoren sammen med den moste avokadoen, 3 pressede fedd hvitlk, litt salt, paprikakrydder, chillikrydder, malt koriander, pepper og sitronsaft. Tilslutt kjrte jeg food prosessoren til dippen fikk en "creamy" konsistens. Nam!

Stpotetfriesene laget jeg enkelt ved kutte opp en stpotet i passe lange og tynne strimler, for s vaske dem litt. Jeg valgte ikke ha noe krydder p disse denne gangen, men det kan man godt om man nsker det. I dag klarte jeg glemme dem litt i ovnen, s de ble litt brendt noen steder, men vanligvis pleier jeg steke dem rundt 30 minutter i 180-200 grader. Da blir de passe spr, og litt myke inni.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HGLUND

KAJA HGLUND

22, Lier

My name is Kaja Hglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits