Creamy Nice Cream

HOLY MOLY - Har dere noen gang smakt hjemmelaget bananis? Det er så creamy og godt at man nesten skulle trodd det var vanlig is. Nam! I dag har jeg laget min aller første video, og i og med at jeg har blitt såpass dreven på å lage akkurat bananis, tenkte jeg at det ville være morsomt å lage en slags tutorial på hvordan jeg gjør det. Jeg valgt å vise en slags grunnoppskrift. Som oftest pleier jeg nemlig å enten tilsette litt bær eller kakao, rett og slett for litt variasjon. Men om du er like glad i is som meg, anbefaler jeg deg å prøve og lage en posjon! Ikke tar det lang tid heller :-)

Er det forresten noen som vet hvorfor det har blitt en såpass tykk ramme rundt filmen? Jeg brukte Adobe Premier Pro CC til å lage filmen, kanskje jeg har gjort noe rart der ..

Én kommentar

Lise

10.01.2015 kl.16:17

Herregud, nam! Det så himmelsk ut :)

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits