Clean

Hei søtinger ♥ I skrivende stund sitter jeg nydusjet med tekoppen i hånden og hører på Kygo sin nye sang, "Firestorm", mens jeg blar igjennom bilder jeg tok av rommet mitt i går. I går kveld bestemte jeg meg nemlig for å ommøblere hele rommet. På vei hjem fra jobben kjøpte jeg med meg en bukett roser for å skjemme meg bort litt, og jeg følte det ble for dumt å sette dem inn på et rotete rom. Jeg hadde egentlig bare tenkt til å rydde litt, men det endte med at jeg flyttet rundt på alt som var, hehe. Men jeg må si at jeg ble veldig fornøyd med resultatet! 

I og med at jeg ikke fant noen annen linse en 50mm, klarte jeg ikke ta noen fine bilder som viste helheten i rommet .. Men 50mm'ern er veldig fin til å ta nærbilder, så jeg fikk tatt noen snapshots til dere. Hva syns dere? 

Én kommentar

Anita Søvold

03.12.2014 kl.20:51

Så fine bilder! :-D

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits