Sommerfugler

Ææ, nå er det under tre måneder til jeg flytter til Australia! Jeg har kanskje ikke nevnt det er på bloggen før, men jeg flytter altså til Australia nå i februar for å studere. Planen er å fullføre en bachelor i «International Business» der nede. Kjenner jeg begynner å få skikkelig sommerfugler i magen når jeg tenker på det, for nå er det faktisk ikke lenge igjen! Herregud. Jeg gruer meg veldig til å reise fra alle her hjemme da, vennene mine og familien min. Det blir nok veldig hardt å ta farvel med dem .. Jeg skal jo faktisk flytte så langt vekk som overhodet mulig, haha. Men heldigvis er det lett å kommunisere med de hjemme selv om jeg er såpass langt borte. Jeg skal laste ned snapchat til både mamma og pappa, sånn at vi kan snappe litt mens jeg er der. Så håper jeg veldig på besøk fra både venner og familien, og et par turer hjem blir det nok også. Så det skal nok gå bra! Men jeg kjenner at jeg ikke er så alt for glad i alle tingene som må ordnes og fikses før jeg skal dra. Jeg blir så stresset av det, selv om det meste egentlig er veldig lett å ordne. Nå har jeg skoleplass, flybilletter og stipend i boks, så nå mangler jeg bare visum og et sted å bo. Eller, jeg har egentlig funnet et sted å bo, men jeg trenger visum for å kunne søke om å bo der. Så da må det ordnes først.

Denne torsdagsskvelden tenkte jeg derfor å bruke på visumsøknad og velge fag, for det glemte jeg nemlig å si, jeg mangler også å velge valgfag. Så jeg tenkte å lese meg litt opp på de forskjellige fagene og finne ut hva som passer meg best. Hvis jeg har forstått riktig er det sånn at jeg må ha fullført minst ni valgfag i løpet av de tre årene jeg er der nede for å få bachelor. Derfor tenkte jeg å velge tre fag det første året, så kan jeg eventuelt velge tre de to neste årene også, eller ta noen ekstra. Men det finner jeg ut av. Jeg skal i hvert fall ikke velge for mange fag det første året, og slite unødvendig mye. Skolen er jo tross alt på engelsk, så jeg trenger nok litt tid på å komme inn i det.

Skolen jeg skal gå på heter forresten «University of the Sunshine Coast». Universitetet ligger i Sunshine Coast, som ligger i området Queensland. Utfra hva jeg har hørt og lest, skal det være en veldig god skole. Den er også relativt ny, så den ser veldig stor og fin ut. Det første året har jeg planlagt å bo på et slags privateid «campus» like ved skolen, jeg må som sagt bare få ordnet visum slik at jeg får plass. Campuset ser veldig ålreit ut og ligger rett bortenfor skolen. Jeg tenker det er greit å bo sånn det første året sånn at jeg lettere kan bli kjent med noen nye folk. Jeg kjenner jo tross alt ingen der.. Men det er vel litt av poenget, er det ikke? Jeg gleder meg i hvert fall til å bli kjent med masse nye mennesker!

Jeg tror dette blir skikkelig bra! Skulle nesten ønske at jeg kunne reist ned i morgen, men jeg må nesten jobbe litt til, sånn at jeg kanskje får spart noen tusen. Jeg har nemlig ikke vært så flink til det tidligere, hehe .. Men det går nok fint likevel!


Forresten, jeg følger en australsk jente på instagram. Sjana Elise heter hun, og bildene hun tar er så sinnsykt fine! Er ikke rart jeg har lyst til å flytte til Australia når jeg heletiden ser bildene hennes poppe opp heletiden!


Mitt mål er å bli like flink til å ta bilder som henne. Alle bildene hennes er så positive og unike. Anbefaler dere virkelig å sjekke henne ut om dere ikke allerede følger henne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits