Min treningsplan - uke 48

God søndag dere! Denne uken har igrunn vært veldig fin. Det har ikke skjedd så mye utenom det vanlige, men jeg har vært flink og trent hver dag, og spist sunt hele uken. På fredag var jeg på kino og så "Dummere og dummere 2", og herregud - for en dum film! Haha. Men den var litt morsom til tider også, så den var absolutt verdt å se. I går hadde jeg en veldig rolig dag, noe jeg tror jeg trengte. Har vært alt for mye ute på byen i det siste. Hver helg omtrent i flere måneder faktisk, hehe. Alkohol er ikke akkurat det beste for kroppen, så følte virkelig at jeg trengte en hvit helg! Spørs om ikke neste helg skal tilbringes hjemme også ..I kveld skal jeg ut å spise med jentene. Ser ut som at det er Egon i Asker som står på planen, så det blir veldig koselig! Har ikke sett et par av dem på kjempe lenge, så det blir skikkelig koselig å se dem igjen!

Men siden det er søndag i dag, tenkte jeg å dele neste ukes treningsplan med dere. Den er ganske lik som forrige uke, men siden jeg starter litt senere på jobb denne uken (08:30), skal jeg prøve å få presset inn et par cardioøkter på morningen. For hvor deilig er det ikke å starte dagen med en liten økt? Kanskje ikke så deilig der og da, men man blir så mye mer opplagt!


Jeg droppet forresten løpeøkten i går til fordel for sofaen, så tenkte å få unnagjort den nå. Ikke at det frister så veldig med dette været, men hvis man har et mål med treningen kan man faktisk ikke bare droppe treningen de dagene man føler for det!

Følte denne quoten passet godt med hva jeg akkurat skrev! Nå får jeg gå og skifte sånn at jeg kommer meg ut før det er for sent. Vi snakkes ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits