En liten tankevekker

Hei og god kveld skjønninger! Jeg må bare starte med å si at dette har vært en fantastisk deilig dag! Startet dagen med jobb fra kl. syv til tre. Jeg har så mange koselige og søte kolleger, så dagene på jobben går alltid så fort. Deretter dro jeg for å møte venninnen min Elisabeth på trening. Vi hadde en super arm/rygg økt. Elisabeth har hatt en del timer sammen med en kjempe flink PT, så hun har blitt så flink. Hun viste meg mange nye øvelser i dag, så jeg kommer nok til å bli litt stiv og støl i morgen tenker jeg. Men det er bare deilig! Da kjenner man at kroppen har blitt brukt til noe, og det gir bare en så god følelse. Er dere ikke enig?

Nå sitter jeg godt plantet i godstolen, med både mac?en, en god bok og te. Tenkte å legge bort dataen om et lite øyeblikk, jeg ville bare si hei til dere først
♥ Nå er vi straks en dag nærmere helg, noe jeg gleder meg veldig til! Jeg har ingen spesielle planer, men jeg gleder meg veldig til å få tatt noen bilder i dagslys. Det er så kjedelig at jeg ikke har mulighet til å ta bilder i hverdagen før sola har gått ned. Men pyttpytt, snart flytter jeg til Australia, så da tviler jeg på at jeg får det problemet!

Men nå skal jeg kose meg litt med boka og te?en min, også er det snart kvelden for meg
♥ Slenger med en liten quote jeg har tenkt masse på i det siste. Det er så sant. Man må bli mye flinkere til å leve her og nå, og ikke bare gå å vente til i morgen, neste uke, eller neste måned. LEV NÅ! Hihi, dagens kloke ord fra meg. Vi skrives!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits