Vel overstått mandag

Da var mandagen offisielt over for meg. Nå er jeg pakket og klar for morgendagen, etter en dag med jobb og trening. I dag var jeg så fornøyd med treningsøkten min at jeg unnet meg litt mørk sjokolade med havsalt, nam! Jeg trente i to timer i dag. Kjørte først oppvarming på epelipsemaskinen, deretter div. styrkeøvelser på rumpa, og tilslutt avsluttet jeg økten med 40 min løping på mølla i motbakke. Så nå er jeg sliten og god!Mandag for meg betyr handdledag. Jeg syns det er så deilig å ha hele uken planlagt på forhånd, og da spesielt med tanke på mat. Når jeg jobber hver dag og stort sett drar på trening rett etterpå, er det deilig å ha sunn og god mat lett tilgjengelig. Det å dra på butikken syns jeg ofte at er ganske stressende i en hektisk hverdag, så jeg prøver og få handlet alt jeg trenger på mandager. På den måten slipper jeg unødvendige svippturer innom butikken, noe som er veldig deilig. 

For at opplegget med å handle inn mat for hele uka skal fungere, kan jeg ikke sluntre unna matpakke-lagingen! Matboksene for morgendagen er stappfulle av alt kroppen min trenger. Her finner du kjøttdeig av svin, dampkokte gulrøtter og brokkolitopper, sopp, løk, mandelpoteter og spinat. Er det rart jeg gleder meg til lunsj hver dag eller? Jeg pleier også å ta med meg litt frukt hver dag. I morgen er det eple og pære som står på menyen. Lettvindt og godt som mellommåltid!I morgen skal jeg trene sammen med en venninne rett etter jobb. Vi tenkte å trene litt armer/rygg, så det gleder jeg meg til! Vi skulle egentlig trene sammen i dag også, men likefør hun kom frem til treningssenteret, fant hun ut at hun hadde glemt treningstightsen sin .. Surrejente! Men, sånn skjer. Jeg liker meg egentlig allerbest når jeg trener alene med god musikk på ørene. Ingenting slår det, det er så fantastisk deilig! Men nå er det tid for litt egenpleie ♥ Vi skrives søtinger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAJA HØGLUND

KAJA HØGLUND

22, Lier

My name is Kaja Høglund (21 y/o) and I love everything that has to do with photography and traveling. I'm currently living on the golden coast of Australia - enjoying life and studying Graphic Design/Photography. CONTACT: KAJA_HOGLUND@HOTMAIL.COM

Follow

Kategorier

Arkiv

hits